2013

Pornita ca o afacerea de familie, Pure Clean a fost fondata in aprilie 2013 de catre antreprenorii Laura Mois si Adrian Dragnea. Atunci a fost o pasiune pusa in practica, astfel incat ambii aveau locuri de munca full time. In momentul de fata, Adrian Dragnea se ocupa exclusiv de companie si de extinderea ei.

2014

In anul 2014 numarul mediu de lucrari pe saptamana in domeniul rezidential a fost de 14, iar numarul de contracte cu spatiile de business a ajuns la cinci. “Industria curateniei profesionale este una foarte dinamica, dar piata este in crestere. In 2014 putem spune ca am curatat impreuna cu echipa Pure Clean 80.000 mp de spatii” – Adrian Dragnea – Fondator și Director General Pure Clean.

2015

Iulie 2015

Urmand planul de deschidere a unor unitati in alte orase mari din Romania, am facut primul pas cu oferirea serviciilor Pure Clean in orasul Ploiesti.
Jumatatea anului 2015 ne-a adus niste cifre care confirma calitatea serviciilor noastre:

  • peste 160.000 mp de suprafata curatata
  • peste 1200 de clienti rezidentiali
  • peste 50 de clienti corporate
  • peste 15 contracte tip abonament pentru companii

Serviciile pe care le ofera Pure Clean sunt: curatenie generala rezidentiala si office, curatenie dupa constructor sau renovare – rezidentiala si office (cu abonamente in locatii unde se desfasoara servicii medicale), curatenie targuri si expozitii, curatenie restaurante, consultanta pentru optimizarea serviciului de curatenie, consultanta in alegerea firmei de salubritate, firmei de relocare (pentru sectorul office), curatenii pentru situatii dificile (spatii nelocuite, spatii neutilizate pe durata indelungata, locatii foarte murdare datorita unor situatii deosebite).