FIRMA CURATENIE BUCURESTI SI ILFOV​

#

Blog

Remember: Pure Clean @ www.wall-street.ro

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

„Ideea unei astfel de afaceri a aparut in 2012 cand, la masa de Craciun, discutam despre idei de afaceri cu o cunostinta care activa in domeniul curateniei profesionale in Marea Britanie. Ne-a povestit despre modelul de business de acolo, despre cum reusesc ei sa faca fata comenzilor si clientilor, moment in care am hotarat ca si piata de curatenie din Romania are nevoie de o astfel de companie. Ne-am documentat, am intocmit toate documentele necesare, iar in aprilie 2013 am inceput sa mergem la primii clienti. La inceput, Pure Clean a fost un job part time pentru mine, dar dupa primul an de activitate am observat ca implicarea mea este una vitala si de aceea am hotarat sa ma dedic in totalitate activitatii firmei”, spune Adrian Dragnea.

Mai mult pe www.wall-street.ro

Alte Articole

curatenie

Cum sa imbini perfect curatenia de zi cu zi cu viata de mamica?

Pentru orice mamica, mai ales pentru cele care au intrat recent in acest grup select al parintilor, imbinarea activitatilor casnice cu locul de munca si cu educatia copilului este o misiune extrem de dificila.
Partea proasta este ca absolut toat activitatile sunt importante, neputandu-se renunta la niciuna.

pure_clean_curatenie_media

Rebember: Pure Clean @ CRISERB

Surpriza a fost că fetele au fost aduse de Adrian, un tip pe care l-am cunoscut mai demult când mergeam la stomatolog. Era acolo omul bun la toate, se ocupa de programări, de aprovizionare, întreținea softurile, d’ăstea.

Am aflat acum că a plecat de acolo și și-a încercat norocul într-un business propriu. Partea bună este că i-a și mers.

curatenie-acasa-pure_clean

Remember: Pure Clean @ www.thetrends.ro

“Anul 2016 a fost unul provocator, mai ales pe o piață extrem de dinamică cum este cea a curățeniei profesionale.” spune Adrian Dragnea, fondator și director general Pure Clean. “Numărul competitorilor este unul mare, cu toate că am observat de-a lungul timpului că firmele care se lansează și cele care se închid rămâne constant.

Call Now ButtonSuna Acum