FIRMA CURATENIE BUCURESTI SI ILFOV​

#

Blog

curatenie
Blog

Cum sa imbini perfect curatenia de zi cu zi cu viata de mamica?

Pentru orice mamica, mai ales pentru cele care au intrat recent in acest grup select al parintilor, imbinarea activitatilor casnice cu locul de munca si cu educatia copilului este o misiune extrem de dificila.
Partea proasta este ca absolut toat activitatile sunt importante, neputandu-se renunta la niciuna.

pure_clean_curatenie_media
Aparitii media

Rebember: Pure Clean @ CRISERB

Surpriza a fost că fetele au fost aduse de Adrian, un tip pe care l-am cunoscut mai demult când mergeam la stomatolog. Era acolo omul bun la toate, se ocupa de programări, de aprovizionare, întreținea softurile, d’ăstea.

Am aflat acum că a plecat de acolo și și-a încercat norocul într-un business propriu. Partea bună este că i-a și mers.

curatenie-acasa-pure_clean
Aparitii media

Remember: Pure Clean @ www.thetrends.ro

“Anul 2016 a fost unul provocator, mai ales pe o piață extrem de dinamică cum este cea a curățeniei profesionale.” spune Adrian Dragnea, fondator și director general Pure Clean. “Numărul competitorilor este unul mare, cu toate că am observat de-a lungul timpului că firmele care se lansează și cele care se închid rămâne constant.

adrian-dragnea-pure_clean
Aparitii media

Remember: Pure Clean @ Ziarul Financiar

Laura şi Adrian Dragnea au pus bazele afacerii de servicii profesionale de curăţenie Pure Clean şi au ajuns, după un an de activitate, să îşi crească veniturile de opt ori,…..

pureclean_wall-street
Aparitii media

Remember: Pure Clean @ www.wall-street.ro

„Ideea unei astfel de afaceri a aparut in 2012 cand, la masa de Craciun, discutam despre idei de afaceri cu o cunostinta care activa in domeniul curateniei profesionale in Marea Britanie……..

Suna Acum