+40769 999 939
 Luni - Sambata: 9.00 - 18.30

Cum sa imbini perfect curatenia de zi cu zi cu viata de mamica?

15 mai 2019

Pentru orice mamica, mai ales pentru cele care au intrat recent in acest grup select al parintilor, imbinarea activitatilor casnice cu locul de munca si cu educatia copilului este o misiune extrem de dificila.

Partea proasta este ca absolut toat activitatile sunt importante, neputandu-se renunta la niciuna. 

Partea buna este ca anumite activitati pot fi externalizate. Daca nu vrei sa lasi educatia copilului pe seama unei bone si iti doresti sa te ocupi in continuare de activitatea de la munca, poti sa apelezi la o firma de curatenie care sa se ocupe de sanatatea mediului din casa. Macar o data pe luna, curatenia generala facuta de o firma specializata poate sa reprezinte un ajutor incredibil de important.

In ceea ce priveste intretinerea curateniei, poti sa apelezi la mici trucuri pentru a o face eficient si rapid:

1) Foloseste-te de tehnologie. O masina de spalat vase, un aspirator inteligent care face toata treaba de curatare a prafului sau un aparat care elimina umezeala si te fereste de mucegai, pot fi mai mult decat bine venite. Este adevarat ca toate aceste produse costa, insa in timp, investitia se va dovedi cat se poate de utila.

2) Evita dezordinea. Acorda mai mult timp pentru punerea lucrurilor la locul lor si vei constata ca nevoia de a face curatenie este mult mai mica. De cele mai multe ori, praful se acumuleaza in incaperile dezordonate si acelasi lucru este valabil si in cazul umezelii.

3) Pune-ti familia sa te ajute. Sotul sau oricare alt membru al familiei care este alaturi de tine pot sa contribuie la procesul de curatenie si de asemenea, pot sa contribuie si la celelalte activitati esentiale din casa. Cu putin ajutor vei putea obtine mult mai multe momente libere care sa iti ofere si relaxarea de care ai nevoie zilnic.

Cum alegi firma de curatenie?

Revenind la firma de curatenie, daca iti doresti sa te bucuri de toate avantajele unui astfel de ajutor trebuie sa tii cont de cateva detalii:

  • Alege o firma cu experienta. Experienta este foarte importanta, deoarece poate sa aduca cu sine metode eficiente si rapide de indepartare a daunatorilor si a prafului.
  • Tine cont de dotarile firmei. Un aspirator de buna calitate, detergenti eficienti si alte consumabile alese cu atentie pot face diferenta intre o curatenie bine facuta si una ineficienta.
  • Opteaza pentru o firma cu asigurare. Riscul unor eventuale pagube exista. Angajatii firmei pot sa iti sparga un accesoriu valoros sau sa iti strice televizorul, din greseala. Tocmai de aceea, existenta unei asigurari este esentiala.

Viata de mama este grea, insa si foarte frumoasa. Cu putine mici trucuri, greutatea poate sa scada considerabil, iar frumusetea sa creasca.

Ai intrebari? Vrei sa ne transmiti ceva?

FORMULAR DE CONTACT
Suna Acum clock-ocalendarphone