+40769 999 939
 Luni - Sambata: 9.00 - 18.30

FIRMA CURATENIE BUCURESTI SI ILFOV​

SERVICII FIRME

ABONAMENTE

Intelegem ca sunteti ocupat si doriti sa va concentrati asupra a ceea ce este cu adevarat important pentru succesul afacerii dvs. Aveti posibilitatea să vă ocupați cu ușurință de igiena spatiului dvs. de birouri și a spațiilor comerciale cu ajutorul serviciilor de tip abonament prestate de catre Pure Clean.

Spatiile care beneficiaza de serviciul „curatenie birouri” demonstreaza clientilor o preocupare pentru detaliu din partea companiei, facand-o mai atractiva pentru potentialii clienti.

Indiferent daca aveti o afacere mare sau mica, in Bucuresti si Ilfov, un serviciu de curatenie profesional poate duce firma dvs. la nivelul urmator.

CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR

Curatarea suprafetelor de vopsea, var si ciment
Curatarea in exterior a panourilor electrice
Indepartarea etichetelor lipite pe geamuri, rame
Aspirarea peretilor
Curatarea balustradelor
Curatarea tevilor
Spalarea geamurilor pe ambele parti
Curatarea si spalarea gresiei si faiantei
Curatarea prizelor si intrerupatoarelor
Curatarea bucatariei si a grupurilor sanitare
Curatarea si tratarea suprafetelor din lemn, sticla, inox
Curatarea corpurilor de iluminat
horeca

CURATENIE HORECA

Pure Clean va programa prestarea serviciilor de curatenie a bucatariei dvs. dupa o vizionare prealabila. Folosim detergenti anti-bacterieni si non-toxici in zona de preparare a alimentelor, care poate fi utilizata de indata ce terminam.

Curatat tapiterie

Indepartarea petelor, a murdariei, a acarienilor de praf si intretinerea culorilor tesaturilor. Este recomandat pentru tesaturi mixte, sintetice sau delicate. Se elimina petele de cafea, vin, alimente, etc.

ALTE SERVICII

CONTACT

Servicii washroom.

Pure Clean va sta la dispozitie pentru achizitionarea de consumabile necesare mentinerii curateniei si igienizarii spatiului.

Ai intrebari? Vrei sa ne transmiti ceva?

FORMULAR DE CONTACT
Suna Acum clock-ophonearrow-down