+40769 999 939
 Luni - Sambata: 9.00 - 18.30

FIRMA CURATENIE BUCURESTI SI ILFOV​

SERVICII REZIDENTIALE

CURATENIE GENERALA

Ori de cate ori simti ca esti depasit de situatie, nu ai timp, sau oricat ai curata casa ea nu arata niciodata asa cum ti-ai dori, cand vin sarbatorile sau se anunta musafiri, ai nevoie de ajutor specializat pentru a finaliza curatenia generala intr-un timp record si cu rezultate exceptionale.
Te poti baza pe noi si nu te vom dezamagi. Esti la doar un telefon distanta de o casa impecabila!

CURATENIE DE INTRETINERE

Curatenia de intretinere este pachetul minimal. De regula acesta se achizitioneaza in paralel cu unul de curatenie generala ( fara obligativitatea unui abonament). Recomandarea noastra este sa intercalati acest pachet intre doua de curatenie generala.

CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR

Curatenia dupa constructor necesita folosirea unor substante si echipamente speciale pentru a curata si elimina definitiv reziduurile dificile . Acest tip de curatenie nu poate fi efectuata cu aceleasi mijloace ca o curatenie obisnuita ! Apeleaza cu incredere la serviciile Pure clean pentru cele mai eficiente metode de curatenie dupa constructor.Te poti baza pe noi si nu te vom dezamagi. Esti la doar un telefon distanta de o casa impecabila!

CURATENIE DUPA PETRECERE

Dup ce ai fost vedeta petrecerii, ti-a mai ramas foarte putina energie pentru a face si curatenie. Poti apela insa la un priten de incredere. Suna la Pure Clean si noi vom face sa dispara orice urma pata lasata de o petrece reusita!

Ai intrebari? Vrei sa ne transmiti ceva?

FORMULAR DE CONTACT
Call Now ButtonSuna Acum clock-ophonearrow-right