FIRMA CURATENIE BUCURESTI SI ILFOV​

05

Spalare mocheta profesional

hand

INJECTIE / EXTRACTIE

Metoda injectie-extractie este folosita pentru zonele cu trafic intens, pentru curatarea petelor, cat si pentru spatiile in care, din diferite motive, intervalul dintre doua spalari este mai mare.
Procedeul prin injectie-extractie consta in injectarea de apa calda cu solutie speciala a zonelor patate sau foarte murdare si extragearea solutiei impreuna cu murdaria din mocheta.
Folosim cele mai recente echipamente si materiale pentru curatarea mochetelor, de aceea va asiguram că acestea isi vor pastra culoarea si aspectul optim.

vacuum

CURATARE PETE

Petele de pe mocheta se elimina, manual, cu ajutorul solutiilor special create in aceste scopuri.

Guma de mestecat se elimina cu ajutorul solutiilor cu azot lichid

taski

SPUMARE USCATA

Procedeul de spalare prin spumare uscata il facem utilizand echipamente marca Taski, atat monodisc, cat si generator de spuma care previne udarea in exces a mochetelor si ofera un timp de uscare redus
Solutiile de spumare uscata patrund in firul textil al mochetei datorita frecarii si presiunii exercitata de monodisc, acestea uscandu-se si scotand la suprafata toata murdaria existenta
Ritmul de lucru si timpul de frecare difera pentru fiecare suprafata . Interventia de curatare a mochetei cu monodiscul necesita aproximativ 1 ora/150-200 mp.

Rulează videoul

Preturi Spalare Mochete*

*Preturile sunt orientative. Acestea se calculeaza in fuctie de gradul de murdarire, in primul rand, cat si de suprafata si frecventa interventiilor.

lei 10
mp
  • Pentru suprafete intre 10 mp si 50 mp
lei 6
mp
  • Pentru suprafete intre 101 mp si 500 mp
Popular
lei 8
mp
  • Pentru suprafete intre 51 mp si 100 mp

esti la un click distanta de 

estimare gratis

Suna Acum